• Tlf: 31 65 19 17 eller 27 43 00 86

Fæld selv juletræer

Fæld selv juletræer eller vælg

På Mosegaarden kan I vælge at gå ud i vores store plantage og fælde jeres eget juletræ, eller vælge et allerede fældet juletræ. Vi har løbende ca. 400 juletræer der er skovet og hængt op på kæder, lige til at løsne og medbringe til netmaskinen. I  vil kunne finde juletræer af hovedsageligt Normannsgran i størrelsen fra 50 cm. til 4-5 m høje træer. Vi har også et flot udvalg af rødgran, som er fældet.

Fæld selv er en hyggelig familietradition blandt mange danske familier og hos Mosegaarden gør vi alt for, at I får en hyggelig dag. Når I har valgt jeres juletræ og fået det nettet, så besøg Spisestuen, hvor I kan få varmen med Gløgg og æbleskiver.

Lad turen starte i den store plantage og lade den altid sjove diskussion starte; For hvilket træ skal I vælge? – Det store høje, som var den taget fra en film eller det lille tykke? Ved Julestuen finder I save til jeres disposition.

Når I har valgt et træ så bliver det gratis nettet på gårdspladsen, hvor der også sker afregning for juletræer. Så er det nemt at transportere hjem i stuen, klar til at blive pyntet.

Vi har en masse sjove børne aktiviteter, så et besøg hos Mosegaarden bliver en fantastisk familieudflugt.

Vi modtager dankort og betaling via mobiltelefon på MobilePay.