• Tlf: 31 65 19 17 eller 27 43 00 86

Firmaarrangement

Jule- eller firmarrangement i et opvarmet telt

Ønsker I at afholde et julearrangement eller et firmaarrangement for medarbejdere eller kunder i et opvarmet telt, så kan vi hos Mosegaarden tilbyde de helt rette omgivelser for et perfekt jule- eller firmaarrangement.

Når I lejer et opvarmet telt til firmaarrangementet er det pænt pyntet op med granguirlander og juletræ og der medfølger stole, borde og duge. Vores telte er altid pænt pyntet op, så I får den helt rigtige julestemning til jeres julearrangement.

I kan selv sørge for forplejning af gæsterne eller hvis I ønsker det kan vi også levere en julemenu til en fornuftig pris pr. kuvert. Derudover har vi også serverings personale klar, så kan I bare  slappe af og bruge tiden sammen med kollegaer og kunder.

Vi råder over 2 telte i følgende størrelser:

6 x 15 m. (ca. 90 pers.)   pr. dag kr. 3.500,- ekskl. moms
9 x 12 m. (ca. 120 pers.) pr. dag kr. 4.300,- ekskl. moms

Teltene er til rådighed fra kl. 09.00 – 16.00

Mød dine gæster på Mosegaarden

Ønsker I blot at mødes med jeres gæster kan vi tilbyde at stille et bord til rådighed på gårdspladsen som samlingssted. I “Spisestuen” har vi salg af gløgg, æbleskiver, kaffe, the,  pølser, pull pork burger, franske hotdogs, snobrødsdej m.m.

Der er også mulighed for at kigge ind i vores hyggelige julestue, hvor I vil opleve ægte julestemning med de mange flotte juleting . Her kan I blandt købe flotte juledekorationer, nisser og meget mere. I kan selvfølgelig også gå en tur i vores plantage, hvor I kan opleve en smuk natur eller fælde jeres eget træ.

Vi er kontrolleret af fødevarekontrollen og har en glad Smiley.

Vi modtager dankort og betaling via mobiltelefon på MobilePay.