• Tlf: 31 65 19 17 eller 27 43 00 86

Julestuen

Find alt I skal bruge til jul i vores hyggelige julestue. 

Afsæt tid til at besøge vores store og flotte julestue, hvor hovedvægten af udvalget er juledekorationer, nisser, julepynt, hjemmestrikkede nissehuer, hæklede sjove tv-figurer m.v. For mange er besøget i Julestuen en begivenhed i sig selv, da man nemt bliver opslugt af de mange ting og den flotte indretning.

Her er der garanti for masser af julestemning og hygge for hele familien. Værs’go’ I må gerne tage julestemningen med hjem også!

Der er med garanti noget for enhver smag, uanset om du er til de traditionelle juledekorationer eller de specialfremstillede juledekorationer.

Det er også i Julestuen, at vores søde personale altid står klar med en gratis slikpose til børnene. Her kan I også danne jer overblik over vores børne aktiviteter, som selvfølgelig er for hele familien.

I julestuen har vi også indrettet en sjov jule-foto event, nemlig fotografering i Julemandens Kane, som er til fri afbenyttelse.

I forbindelse med julestuen har vi også et stort udvalg i pyntegrønt, adventskranse og mindre juletræer i potter. 

Et besøg hos Mosegaardens julestue er anbefalelsesværdigt, hvis I vil kombinere de praktiske juleindkøb og familiesamvær. Gør juleindkøbene til en familietradition på Mosegaarden, så kan I tage en afslappende stund i vores flotte julestue, når juletræet er fældet og pakket.

Åbningstider
Hverdage fra          kl. 10.00 – 17.30
Weekends fra         kl. 10.00 – 16.00

Juledekorationer