• Tlf: 31 65 19 17 eller 27 43 00 86

Mosegaarden Juletræer & Pyntegrønt

På Mosegaarden kan I gå ud i plantagen og fælde jeres eget juletræ, eller købe et allerede fældet juletræ. Vi har løbende ca. 400 juletræer der er skovet og hængt op på kæder, lige til at løsne og medbringe til netmaskinen. I  vil kunne finde juletræer i størrelsen fra 50 cm. til 4-5 m høje træer.

Hovedparten af vores træer er af typen nordmannsgran, men vi har også en del rødgran, som er fældet.

Vi har pottetræer i størrelsen 60-140 cm, som er særlig velegnet til at stå ved hoveddøren og pynte, så kan du bringe julen frem i hele huset.

Juletræerne bliver gratis nettet på gårdspladsen, hvor der også sker afregning for juletræer.

Der findes save ved Julestuen til jeres disposition.

Pyntegrønt og afdækningsgran

Vi har altid et stort udvalg af frisk pyntegrønt og håndspundne adventskranse i størrelsen 25 cm til 60 cm til alle behov og ønsker.

Vi fører desuden et større udvalg af håndspundne adventskranse og pyntegrønt, når I skal lave jeres egen juledekoration eller til gravpynt. Pyntegrønt er af typen Nordmann og Nobilis og sælges op til 5 kg. bundter. Året rundt leverer vi gran til æresporte eller vi kan binde en gran-guirlande til æresporten, hvis I ønsker dette.

Tag familien med på juleindkøb på Mosegaarden, hvor der også er masser af børne aktiviteter og julestue med Gløgg og æbleskiver. Hos os skal det være en hyggelig og tilbagevendende familietur at hente juletræ & pyntegrønt – Uanset om I er til “Fæld-selv” eller blot ønsker et allerede fældet juletræ.

Vi modtager dankort og betaling via mobiltelefon på MobilePay.