• Tlf: 31 65 19 17 eller 27 43 00 86

Pris på juletræer

Juletræer fra Mosegaarden:

Nordmann – kr. 175,- pr. m – dvs. et juletræ på 2 m koster kr. 350,- Nordmann er den mest populære trætype og det træ som 9 ud af 10 kunder vælger. Den har de brede bløde nåle.

Rødgran –     kr.  90,- pr. m. – dvs. et juletræ på 2 m. koster kr. 180,-. Rødgran er det klassiske juletræ, der dufter af trænåle og harpiks.

Når I har valgt jeres juletræ går I til gårdspladsen, hvor vi har vores højdemåler. Juletræet måles og prisen afgøres med et prisinterval for hver ca. 12 cm. Alle juletræer nettes gratis.

I kan vælge at fælde jeres juletræ selv eller I kan vælge et juletræ blandt de træer, som allerede er fældet og sat i rækker.

Pottegroede juletræer i Normann: 

60-80 cm.    –  kr. 250,-

80-100 cm. –   kr. 275,-

100-120 cm. –  kr. 345,-

120-140 cm. –  kr. 395,-

Pottegroede juletræer skal vandes ofte, så rødderne ikke udtørrer. Potten skal desuden stilles så den ikke udsættes for hård frost.

Juletræsfødder: 

Klassisk juletræsfod i trækryds – kr. 25,- og monteret på juletræet kr. 45,-

Juletræfod m. gribearm – Krinner Comfort Medium til 2,5 m høje træer – kr. 325,-. Uden beregning skærer vi gerne stammen til så den passer til juletræsfoden.

Alle priser er inklusiv moms.

Julestuen:

Gå på opdagelse i Julestuen, hvor I finder alt til at dekorere jeres juletræ så det bliver rigtigt flot. I Julestuen har vi også et kæmpe udvalg af adventskranse, sterinlys, lysguirlander, lystræer, sjove nisser og julemænd og meget andet. Det er også i Julestuen vores søde personale altid står klar med en gratis slikpose til børnene.

 

Rævestien:

Prøv også vores sjove og udfordrende Rævesti – en aktivitets sti med 23 aktiviteter mest for børn. Rævestien kan benyttes gratis.

 

Spisestuen:

Dagen sluttes af i vores hyggelige Spisestue, hvor I til sød julemusik blandt andet kan købe gløgg & æbleskiver, franske hotdogs, pull pork burgere, belgiske vafler og meget andet.