Aktiviteter for børn

Rævestien – sjov og udfordrende!

Begynd jeres familieeventyr med juleglæde for børn på Mosegaarden, hvor årets valg af juletræ kombineres med en uforglemmelig dag sammen med familien.

Vi anbefaler, at I tager praktisk fodtøj på og begiver jer ud på Rævestien, en 700 m lang aktivitetssti, der er fyldt med juleglæde for børn. Rævestien starter lige bag teltene, hvor I også kan se et kort over stien og de mange børnevenlige aktiviteter. Der er 23 sjove og udfordrende aktiviteter, der sikrer, at børnene får “brændt en masse krudt af” og oplever ægte juleglæde. Fra svævebaner og trampolin til balanceudfordringer og giga kryds-og-bolle, er der noget for børn i alle aldre. Rævestien slutter igen bag teltene.

Der er en del rævegrave oppe på højen på Rævestien – nye som gamle – deraf navnet ;o)

I weekends har vi altid tændt bål i Bålhytten, hvor I kan tilberede jeres S´more, popkorn, marshmallows mv. Dette kan købes i Spisestuen, sammen med varm kakao, slush-ice, kaffe, the, gløgg og æbleskiver, samt franske hotdogs og pull pork burgere.

I Julestuen, hvor vi har juledekorationer, grangrønt, julepynt mv., står vores personale altid klar med en gratis slikpose til børnene, en ekstra lille dosis juleglæde.

Åbningstider
Hverdage fra          kl. 10.00 – 17.00
Weekends fra         kl. 10.00 – 16.00

 

Vi modtager dankort og MobilePay.