Juletræer hos Mosegaarden - Fæld selv

Fæld selv juletræer eller vælg

På Mosegaarden kan I vælge at gå ud i vores store plantage og fælde jeres eget juletræ eller vælge et allerede fældet juletræ. Vi har løbende ca. 400 juletræer der er skovet og hængt op i kæder lige til at løsne og medbringe til netmaskinen. I vil kunne finde juletræer af hovedsageligt Normannsgran i størrelsen fra 50 cm. til 4-5 m. Vi har også udvalg af rødgran.

Fæld selv er en hyggelig familietradition blandt mange familier, og hos Mosegaarden gør vi alt for, at I får en hyggelig dag. Ved Julestuen finder I save til fri afbenyttelse. 

Turen kan starte i den store plantage og  lad den altid spændende diskussion starte; For hvilket træ skal I vælge? – Det store høje, som er den taget fra en film, det lille tykke, den med meget luft mellem grenene, så man rigtig kan se pyntet, det træ, som ligner intet andet, eller? Det kan være svært, når der er så mange træer at vælge imellem. – Vi har ca. 30.000 træer ;o)

Når I har valgt et træ, så bliver det gratis nettet på gårdspladsen, hvor der også sker afregning for juletræet. Så er det nemt at transportere hjem i stuen, klar til at blive pyntet.

Herefter trænger I måske til et besøg Spisestuen, hvor I kan få varmen med varm kakao med flødeskum, æbleskiver og meget andet godt.

Vi har en masse sjove børneaktiviteter, så et besøg hos Mosegaarden bliver en fantastisk familieudflugt.