• Tlf: 31 65 19 17 eller 27 43 00 86

Spisestuen

Spisestuen på Mosegaarden

På Mosegaarden er vi især kendt for vores store udbud af flotte juletræer, men vi også særlig kendt for at kunne skabe en unik julestemning og den kan I få lov til at opleve lige midt i vores spisestue.

Når I har været på ”Fæld selv juletræ–jagt”  i vores store smukke plantage eller valgt et juletræ fra rækkerne, så kig ind i spisestuen. Her kan I hygge jer med familie og venner oven på en frisk tur i naturen.  I kan købe varme drikke, som Kakao, kaffe, the og Gløgg eller stille sulten med en fransk hotdog, en pulled pork burger eller nogle lune æbleskiver.

Vi har sørget for den gode julestemning, når julemusikken spiller stille i baggrunden og vores søde jule-piger serverer den mad, der bringer jer i det helt rigtige julehumør.   De voksne kan slappe af her, mens børnene bliver underholdt blandt de mange aktiviteter, vi har – bla. med at bage snobrød over bål. Snobrødsdej og syltetøj kan købes i spisestuen.

I er garanteret en god afslutning på dagen i Spisestuen efter I har været forbi vores julestue, hvor vi har et stort udvalg af flotte juledekorationer, nisser, pyntegrønt og meget mere.

Hvis I gerne vil være sikre på at få en spiseplads, er I velkomne til at kontakte os med henblik på bordbestilling.

Vi er kontrolleret af fødevarestyrelsen og har en glad Smiley igen i år .

Spisestuen har åbent weekenden den 23. og 24. november og de 4 adventweekends.

Vi modtager dankort og betaling via mobiltelefon på MobilePay.