Firmaarrangementer

Jule- eller firmarrangement i et opvarmet telt

Ønsker I at afholde et julearrangement eller et firmaarrangement for medarbejdere eller kunder i et opvarmet telt, så kan vi hos Mosegaarden tilbyde de helt rette omgivelser for et perfekt jule- eller firmaarrangement.

Når I lejer et opvarmet telt til firmaarrangementet er det pænt pyntet op med granguirlander og juletræ og der medfølger stole, borde og duge. Det gør, at I får den helt rigtige julestemning til jeres julearrangement.

Vi kan sørge for forplejning af gæsterne og kan levere en julemenu til en fornuftig pris pr. kuvert. Derudover har vi også serveringspersonale klar, så kan I bare slappe af og bruge tiden sammen med kollegaer, gæster og kunder. Alternativt kan I selv sørge for forplejning af jeres gæster.

Vi råder over 2 telte i følgende størrelser:

6 x 15 m. (ca. 90 pers.) pr. dag kr. 4.900,- ekskl. moms
9 x 15 m. (ca. 160 pers.) pr. dag kr. 6000,- ekskl. moms

Teltene er til rådighed fra kl. 09.00 – 16.00

Mød dine gæster på Mosegaarden

Ønsker I blot at mødes med jeres gæster kan vi tilbyde at stille et bord til rådighed på gårdspladsen som samlingssted. I “Spisestuen” har vi salg af gløgg, varm kakao, æbleskiver, kaffe, the, pølser, pull pork burger, franske hotdogs, S’more og popcorn man skal lave over bål m.m.

Der er også mulighed for at kigge ind i vores hyggelige Julestue, hvor I vil opleve ægte julestemning med de mange flotte juleting. Her er  flotte juledekorationer, nisser og meget mere. I kan selvfølgelig også gå en tur i vores plantage, hvor I kan opleve en smuk natur eller fælde jeres eget træ.

Vi er kontrolleret af fødevarestyrelsen og har Elite Smiley.

Vi modtager dankort og MobilePay