Gavekort til juletræer

Et gavekort til juletræer er meget mere end bare et juletræ. Det er en oplevelse for hele familien, som du kan forære dine ansatte, familie eller blot en du holder af. Det er nemt og enkelt, hvor du selv bestemmer beløbet.

Et gavekort til juletræer er en god idé som firmagave. Med et gavekort til juletræer forære du dine ansatte en oplevelse, som kan bruges af hele familien. På Mosegaarden kan de besøge Julestuen, hvor der er masser af flotte dekorationer, gaveartikler og pyntegrønt, der skaber ægte julestemning. Når de har været ude i den store plantage og fælde juletræ, så kan de få varmen i vores hyggelige Spisestue. Her kan hele familien nyde varme drikke og få stillet sulten.

I hele december er der masser af aktiviteter for børn – og barnlige sjæle. Vi tænder op i bålhytten, hvor der kan laves popcorn og S’more efter en tur gennem Rævestien.

Det er altså ikke bare et juletræ du forærer – Det er en oplevelse!
Gavekortet kan også indløses i Julestuen eller Spisestuen.

Juletræer som firmagave

Juletræ som firmagave?

Hos Mosegaarden kan I som firma købe firmagaver i form af gavekort til dine kunder og medarbejdere. Årets firmagave! Uanset om dine kunder er til Fæld selv juletræ eller blot ønsker, at hente det selv, så kan de få det hos Mosegaarden.

Mere end 20 firmaer forærede sidste år et gavekort til Mosegaarden til deres medarbejdere og kunder. Nu kan du hoppe med på vognen og bestille det. Kontakt Mosegaarden og vi vil hjælpe jer med at udforme gavekortet til jeres medarbejder eller kunder.

Et gavekort til Mosegaarden er ikke bare gavekort til juletræer. Det kan også indløses i vores Julestue eller Spisestue – Dine firmagaver indeholder altså ikke kun et juletræ, men kan give dine kunder og medarbejdere mulighed for en hyggelig dag med familien.

Dine kunder og medarbejdere kan benytte ”fæld selv juletræer” eller vælge et fra kæderne, hvor der altid hænger ca. 400 juletræer, som de kan vælge mellem.

En medarbejdere kan skattefrit modtage en julegave til en værdi af kr. 1.100,-

Pris for gavekort til et rødgran juletræ er kr. 210-, op til 2,5 m
Pris for gavekort til et ædelgran (normannia) er kr. 280,-, op til 2,5 m
Priserne er ecxl. moms, men inkl. netning.

Ønskes træfødder/montering, betales det særskilt.

Vi modtager dankort og MobilePay.