Levering af juletræer fra Mosegaarden

Levering af juletræer

På Mosegaarden er vi altid behjælpelig med levering af juletræer direkte til døren. Vi sikrer os, at du får et flot juletræ til at pynte i dit hjem. Har du valgt andre varer fra webshoppen, så leverer vi det gerne sammen med juletræet. 

Tænk på klimaet og handel lokalt og få juletræet leveret fra din lokale juletræs leverandør. 

Levering af dit juletræ direkte til døren for 180 kr.

Vi leverer i følgende postnumre i Nordsjælland:  2800-3660. 

Vi har en fast forsendelsespris på 180 kr. uanset størrelse.
Levering sker på 2-3 hverdage i den valgte uge.

Ønskes levering kan dette bestilles sammen med dit juletræ i vores webshop. Så sørger vi for, at dit juletræ når sikkert frem. Skriv ønsket leverings uge i feltet “Bemærkninger til ordren” i Kassen ved betaling.

Hvis I indtaster et postnummer udenfor vores leveringsområde, vil det ikke være muligt at vælge levering, men kontakt os bare alligevel, så finder vi også en løsning på det . 

Hvis I bestiller et juletræ til levering på en privatadresse vil vi forsøge at planlægge tidspunktet sammen med jer så godt vi kan under hensynstagen til vores ugentlige leveringsdage. Vent gerne med at tage det ind i stuen til en uge før, for at begrænse træets udtørring. Stil gerne juletræet i en spand med vand udenfor, inden I tager det ind.

Den samme anbefaling gælder, hvis juletræet skal leveres til en virksomhed eller til din arbejdsplads. Et juletræ som dette kan sagtens stilles op udendørs fra november måned. Dog anbefaler vi at holde stammen i vand.